Båt

Båtturer och uthyrning

i Höga Kusten

Slipp onödigt jobb

med underhåll, motorkonservering och vinterförvaring.


Hyr en fritidsbåt av oss istället och utforska Ångermanälven och Höga Kusten från sjösidan.

Våra båtar passar bra till att fiska, åka vattenskidor eller åka på spännande utflykter i skärgården. Båtarna vi hyr ut är styrpulpetbåtar (båtar med ratt) roddbåtar med eller utan motor, och kanadensare för den som gillar paddling.

 

Höga Kusten är den perfekta platsen att köra båt på om man är ovan. Området är känt för sina stora djup och man kör mycket sällan på grund. Att köra båt kräver inga specifika förkunskaper eller förarbevis. Om du är nybörjare visar vi dig gärna hur man gör.


I priset ingår ankare, rep och åror. Kostnad för förbrukad bensin och olja tillkommer.

Vi kan även tillhandahålla flytvästar för en mindre summa.


Båtarna finns i Frånö båthamn. Kan levereras till andra orter mot en avgift på

48kr/mil (minst 1000kr).

Priser inklusive moms:

Båt

Dag (8h)

Dygn

Två Dygn

Vecka

Två Veckor

Fisherman

1700kr

1900kr

2500kr

5100kr

8670kr

Ryds

X

X

X

2300kr

3910kr

Linder

300kr

400kr

500kr

750kr

1275kr

Våra Båtar

Fisherman 20

Längd: 6,10 m.

Bredd: ca 2,15 m.

Antal sittplatser: ca 5 st.

Material: Plast

Motor: Mercury 50hk 4-takt

Elstart och tilt

Toppfart ca 28 knop

En mycket stabil och komfortabel styrpulpetbåt som går bra i hög sjö och fungerar bra att köra med i havet. Används flitigt av yrkesfiskare. Den har stort lastutrymme och lämpar sig bra för sportfiske, nätfiske, trolling, utflykter mm. Går även att använda som bogseringsbåt. Lätt att köra med elstart och tilt. Fyrtaktsmotor som gör att den är bränslesnål för sin storlek och går tyst.

Ryds

Längd: 4,20 m.

Bredd: ca 1,5 m.

Antal sittplatser: ca 4 st.

Material: Plast

Motor: Mercury, Tohatsu eller Suzuki 4hk.


Den ultimata båten för dig som inte har bråttom. En bränslesnål båt som passar bra för fisketurer, avstressande utflykter och naturupplevelser. Lättrodd båt som även går att hyra med elmotor eller helt utan motor.

Linder inkas 525

Längd: 5,25 m.

Bredd: ca 0,90 m.

Vikt: 38 kg

Lastkapacitet: 400 kg

Max antal personer: 3 st.

Material: Aluminium


En kanadensare av aluminium som är väldigt lätt att bära och frakta på exempelvis ett biltak. Lätt att framföra i vattnet. Den enda kanot som är godkänd för tre personer. Passar bra för allt från avstressande utflykter och naturupplevelser till äventyr i rörligare vatten. Rymmer stor packning.


Hyresvillkoren i sammanfattad form:


Bokning är bindande – fri avbokning fram till dagen före avtalad hyresperiod för släp och 3 dygn för båt.

Betalning sker i förskott, senast vid upphämtningen.

En deposition tillkommer som återbetalas vid återlämnandet förutsatt att inget skadats eller saknas.

Du ska kunna legitimera dig vid upphämtningen.


Du är ansvarig för hyresobjektet under hyresperioden och ser till att gällande lagar och bestämmelser följs samt att objektet används på ett lämpligt sätt.

Du ser till att väl vårda Hyresobjektet och följer angivna instruktioner och anvisningar. Du lämnar tillbaka objektet rengjort och i samma skick som du tog det. Du är skyldig att ersätta alla skador som uppkommit under hyresperioden som inte täcks av försäkringen.


Alla Hyresobjekt är helförsäkrade och självrisken för samtliga uppgår till maximalt 3500kr. Vid skador orsakade av slarv eller vårdslöshet debiteras hela den verkliga kostnaden.


Om du av någon anledning inte kan lämna tillbaka objektet på avtalad tid kommer du att debiteras eventuell utebliven hyra, plus en förseningsavgift motsvarande nästa nivå i prislistan.


Om något skulle hända under hyresperioden (t.ex. stöld eller skada) måste du omedelbart anmäla det till uthyraren. Du får aldrig försöka laga något själv utan vårt samtycke. När det blir något fel på objektet som du som Hyrestagare inte själv orsakat, ska uthyraren om möjligt tillhandahålla ett likvärdigt objekt, samt kompensera för eventuell tidsförlust.


Genom att acceptera dessa villkor godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter för att fullgöra våra förpliktelser och tillvarata våra rättigheter enligt dessa villkor. Personuppgifterna används uteslutande i vår egen verksamhet och lämnas inte ut till andra parter.

Båt

Båtturer och uthyrning

i Höga Kusten

Spikgatan 6, Kramfors

073 028 25 71

info@kramforsfritid.se

Hitta till oss: