Båt

Båtturer och uthyrning

i Höga Kusten

Paddla

med Linder Inkas 525 och upplev mer av Höga Kusten.


Våra kanoter är gjorda av aluminium vilket gör att de är starka och robusta men samtidigt lätta att bära. De klarar upp till 400kg last vilket gör att du kan ta med rejält med packning för ditt äventyr. Det är den enda kanoten som är godkänd för tre personer.


Den är lätt att framföra i vattnet och passar bra för allt från avstressande utflykter och naturupplevelser till vildare äventyr i rörligare vatten.

Priser 

inklusive moms:

Dag (8h)

Dygn

Två Dygn

Vecka

Två Veckor

300kr

400kr

500kr

750kr

1275kr

Fakta

Linder inkas 525

Längd: 5,25 m.

Bredd: ca 0,90 m.

Vikt: 38 kg

Lastkapacitet: 400 kg

Max antal personer: 3 st.

Material: Aluminium


En kanadensare av aluminium som är väldigt lätt att bära och frakta på exempelvis ett biltak. Lätt att framföra i vattnet. Den enda kanot som är godkänd för tre personer. Passar bra för allt från avstressande utflykter och naturupplevelser till äventyr i rörligare vatten. Rymmer stor packning.

Hyresvillkoren i sammanfattad form:


Bokning är bindande – fri avbokning fram till dagen före avtalad hyresperiod för släp och 3 dygn för båt.

Betalning sker i förskott, senast vid upphämtningen.

En deposition tillkommer som återbetalas vid återlämnandet förutsatt att inget skadats eller saknas.

Du ska kunna legitimera dig vid upphämtningen.


Du är ansvarig för hyresobjektet under hyresperioden och ser till att gällande lagar och bestämmelser följs samt att objektet används på ett lämpligt sätt.

Du ser till att väl vårda Hyresobjektet och följer angivna instruktioner och anvisningar. Du lämnar tillbaka objektet rengjort och i samma skick som du tog det. Du är skyldig att ersätta alla skador som uppkommit under hyresperioden som inte täcks av försäkringen.


Alla Hyresobjekt är helförsäkrade och självrisken för samtliga uppgår till maximalt 3500kr. Vid skador orsakade av slarv eller vårdslöshet debiteras hela den verkliga kostnaden.


Om du av någon anledning inte kan lämna tillbaka objektet på avtalad tid kommer du att debiteras eventuell utebliven hyra, plus en förseningsavgift motsvarande nästa nivå i prislistan.


Om något skulle hända under hyresperioden (t.ex. stöld eller skada) måste du omedelbart anmäla det till uthyraren. Du får aldrig försöka laga något själv utan vårt samtycke. När det blir något fel på objektet som du som Hyrestagare inte själv orsakat, ska uthyraren om möjligt tillhandahålla ett likvärdigt objekt, samt kompensera för eventuell tidsförlust.


Genom att acceptera dessa villkor godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter för att fullgöra våra förpliktelser och tillvarata våra rättigheter enligt dessa villkor. Personuppgifterna används uteslutande i vår egen verksamhet och lämnas inte ut till andra parter.

Båt

Båtturer och uthyrning

i Höga Kusten

Spikgatan 6, Kramfors

073 028 25 71

info@kramforsfritid.se

Hitta till oss: