Skoterpulkor


Kraftiga pulkor i olika storlekar, anpassade efter dina behov. Här finns en pulka för alla körstilar - från ledkörning till lössnö. Alla pulkor är välutrustade och genomtänkta för att göra din resa så komfortabel och upplevelserik som möjligt. Pulkorna finns i svart och vitt förutom Pulk Dobbel som bara kommer som svart. Takräcke och kapell finns som tillval till alla pulkorna.

Pulk Dobbel


Vår största pulka med plats för fyra personer. Den har dörrar på båda sidor och en stor dörr bak. Fällbara säten både fram och bak gör pulkan utmärkt för frakt av t.ex. skidor eller bår. Den passar därför bra som räddningspulka. Den har fjäderbelastade stötdämpare som gör resan komfortabel för både förare och passagerare. Tätade vingdörrar och två luftventiler förhindrar drag och avgaser från att komma in i kupén.


Totalvikt: 420kg       

Lastvikt: 300kg

310x138x172


ord. pris: 55 418kr

Nu: 50 380krPulk Super


En snygg och stabil pulka anpassad för ledkörning. Byggd på samma chassi som Pulk Dobbel med fjäderbelastade stötdämpare, vilket ger en mycket komfortabel resa för både förare och passagerare.

Den har styrskenor bak och vingdörrar på båda sidor. Det ökar komforten i pulkan och förhindrar att drag och avgaser kommer in i kupén. Den har luftventil i taket, justerbar draghöjd, pimpellucka, två lastutrymmen bak, dragkrok och tonade rutor.


Totalvikt: 300kg       

Lastvikt: 181kg

310x138x148


ord. pris: 40 117kr

Svart: 36 470kr   

Vit: 36 070kr


Pulk Snowline


En pulka anpassad för körning i djup och lös snö. Den är smalare byggd och har dämpning med boggisystem, vilket ger goda köregenskaper i lössnö och annan ojämn terräng.

Den har vingdörrar på båda sidor vilket ökar komforten och förhindrar att drag och avgaser kommer in i kupén.

Den har justerbar draghöjd, pimpellucka, två lastutrymmen bak, dragkrok och tonade rutor.


Totalvikt: 300kg       

Lastvikt: 181kg

298x108x143


ord. pris: 37 587kr 

Svart: 34 170kr   

Vit: 33 750krHög Kvalitet


BK Hengeren är ett norskt kvalitetsmärke, gjort för hemlandets hårda klimat. Vagnarna har helsvetsade  chassin, varmförzinkade i sin färdiga form genom zinkbad för bästa rost-skydd.


De har valt världens främsta märken när det gäller axlar och påskjutsbromsar i form av tyska kvalitetskomponenter från bl.a. BPW Al-Ko och Knott


Prisvärt


BK Hengeren är ledande i sitt hemland och håller samma klass som våra svenska stora släpvagnstillverkare, men till betydligt lägre pris.


BK är valet för dig som vill ha en vagn som håller många år framåt. Kom gärna förbi och titta på våra vagnar för att kunna jämföra lösningar och kvalitet med andra märken på marknaden.

Brett sortiment


BK Hengeren har i dagsläget över 120 olika modellar på vagnar. Utöver det stora sortimentet av vagnar så har vi även ett brett sortiment av tillbehör av hög kvalitet.


Bland annat glasfiberkåpa, nätkarm, pressenningar och förvaringslådor.

Klicka här för att komma till tillbehören.

Vi reserverar oss för felskrivningar.

Din Släpvagnsspecialist

Försäljning och Service

Vi samarbetar med:

Spikgatan 6, Kramfors

073 064 18 78

info@kramforsfritid.se

Hitta till oss: