Uthyrning

Båttrailer

Ställbara båttrailers i olika storlekar med totalvikter på 750-3500kg.

Alla 80km/h.

Släpvagn

Olika typer av släp, med- eller utan kåpa, i flera storlekar.

Totalvikter på 750-3500kg.

Har även biltransportvagn.

Båt

Styrpulpetbåtar (med ratt), roddbåtar med eller utan motor, och Linder kanadensare för den som gillar paddling.

Hyresvillkoren i sammanfattad form:


Bokning är bindande – fri avbokning fram till dagen före avtalad hyresperiod för släp och 3 dygn för båt.

Betalning sker i förskott, senast vid upphämtningen.

En deposition tillkommer som återbetalas vid återlämnandet förutsatt att inget skadats eller saknas.

Du ska kunna legitimera dig vid upphämtningen.


Du är ansvarig för hyresobjektet under hyresperioden och ser till att gällande lagar och bestämmelser följs samt att objektet används på ett lämpligt sätt.

Du ser till att väl vårda Hyresobjektet och följer angivna instruktioner och anvisningar. Du lämnar tillbaka objektet rengjort och i samma skick som du tog det. Du är skyldig att ersätta alla skador som uppkommit under hyresperioden som inte täcks av försäkringen.


Alla Hyresobjekt är helförsäkrade och självrisken för samtliga uppgår till maximalt 3500kr. Vid skador orsakade av slarv eller vårdslöshet debiteras hela den verkliga kostnaden.


Om du av någon anledning inte kan lämna tillbaka objektet på avtalad tid kommer du att debiteras eventuell utebliven hyra, plus en förseningsavgift motsvarande nästa nivå i prislistan.


Om något skulle hända under hyresperioden (t.ex. stöld eller skada) måste du omedelbart anmäla det till uthyraren. Du får aldrig försöka laga något själv utan vårt samtycke. När det blir något fel på objektet som du som Hyrestagare inte själv orsakat, ska uthyraren om möjligt tillhandahålla ett likvärdigt objekt, samt kompensera för eventuell tidsförlust.


Genom att acceptera dessa villkor godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter för att fullgöra våra förpliktelser och tillvarata våra rättigheter enligt dessa villkor. Personuppgifterna används uteslutande i vår egen verksamhet och lämnas inte ut till andra parter.

Här hittar du de

fullständiga villkoren:

Din Släpvagnsspecialist

Försäljning och Service

Vi samarbetar med:

Spikgatan 6, Kramfors

073 064 18 78

info@kramforsfritid.se

Hitta till oss: